joomla statistics
De beste liedjes van het Westnederlands Jongevrouwen Koor Peen en Ui !

Peen & Ui Music

 • Stacks Image 5

  Link
 • Stacks Image 6

  Caption Text

  Link
 • Stacks Image 7

  Caption Text

  Link


Het lied “Willem-Jan” werd indertijd geschreven en uitgevoerd door de Andre Kas band. Deze band trad regelmatig samen op met het Westnederlands Jongevrouwenkoor Peen en Ui. Deze creatieve meiden namen Andre’s lied over in hun eigen repertoire maar volgens een geheel eigen interpretatie.

Copyright Peen en Ui 2004


Het lied “De Fiets” werd indertijd geschreven en uitgevoerd door de Andre Kas band. Deze band trad regelmatig samen op met het Westnederlands Jongevrouwenkoor Peen en Ui. Deze creatieve meiden namen Andre’s lied over in hun eigen repertoire maar volgens een geheel eigen interpretatie!

Copyright Peen en Ui 2004

De avonturen van een gezin op reis voor een vakantie naar Spanje. Speciaal geschreven door pianist Rens Machielse voor het Westnederlands Jongevrouwenkoor Peen en Ui.

Copyright Peen en Ui 2004

Een van de bekenste feministische strijdliederen die, samen met andere bekende liederen zoals Brood en Rozen, werd gezongen op manifestaties, in vrouwenhuizen en bij demonstraties. Hier ten gehore gebracht door de Rebelse Meiden van Peen & Ui !

Copyright Peen en Ui 2004

Een schitterende vertolking door Jeanne Mak van het bekende lied dat Marlène Dietrich zo wereldberoemd gemaakt heeft. En tja, wat doe je met al die mannen?

Männer umschwirr'n mich,
Wie Motten um das Licht.
Und wenn sie verbrennen,
Ja dafür kann ich nicht....

Copyright Peen en Ui 2004

De bekende klassieker, "La donna è mobile" uit de opera Rigoletto van Giuseppe Verdi, ten gehore gebracht door Kitty en Elleke in een schitterende persiflage geschreven door Kitty.

Copyright Peen en Ui 2004


Wanneer je onderaan deze pagina op het uiterst rechtse RSS icoontje klikt, dan kan je alle muziek downloaden op je smartphone of tablet, wanneer je daar een podcast app op geïnstalleerd hebt.

Succes !